WIJ ZOEKEN

Iemand die goed kan inschatten waar de klant extra hulp bij nodig heeft. We verzorgen klanten in verschillende regio’s, denk aan omgeving Goes en diverse plaatsen op Schouwen-Duiveland. In deze functie ondersteun je mensen met hun dagelijkse huishoudelijke schoonmaakwerkzaamheden omdat zij dit zelf niet (meer) kunnen. De taken en mate van ondersteuning variëren per klant. Je bent integer, behulpzaam en je hebt oog voor wat er moet gebeuren. Een tevreden klant maakt jou gelukkig en je wordt blij van de waardering die je daarvoor krijgt, van ons en van de cliënt.

WIJ VRAGEN

Ben je in bezit van een diploma, dat is mooi meegenomen! Heb je geen diploma? Geen probleem, wij vinden jouw persoonlijkheid en inzet belangrijker. Als je iets nog niet kunt, dan leer je dat bij ons.

Je bent verantwoordelijk genoeg om zelfstandig te werken en ziet wat er moet gebeuren. Een rijbewijs is een pré! De werkdagen en uren zijn in overleg.

We vragen voor deze functie om een Verklaring Omtrent Gedrag. Deze wordt uiteraard vergoed door ons.

WIJ BIEDEN

Je werkt samen met fantastische collega’s met dezelfde werkhouding als jij. We zijn een leuk bedrijf (vinden we zelf) en bieden doorgroeimogelijkheden en trainingen waar je al je talenten in kwijt kunt. Daarnaast kunnen werkdagen, uren, tijden en eventuele andere wensen altijd besproken worden. We zorgen ervoor dat de beloning voor je harde werk in orde is, alles volgens de CAO. We vinden het belangrijk dat er gelachen wordt en dat je met plezier naar je werk gaat!

Interesse?

Spreekt deze vacature je aan? Vul dan onderstaand formulier in of stuur een mail naar werken@weekra.nl met daarin je motivatie en cv, of bel naar 0111-672177.